ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2022-2023

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΜΕΤ.ΚΕ. Α.Ε

Απο το 1976  η οικογένεια Τσουλκανάκη από το Διδυμότειχο δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής κτιρίων με σημαντικές συνεργασίες.

Το 1991 οι Αφοι Τσουλκανάκη προχωρούν σε Ο.Ε. και δημιουργούν μία βιοτεχνία με νέο εξοπλισμό για την κατασκευή και συντήρηση βιομηχανικών κτιρίων, γεωργικών μηχανημάτων, εργαλειομηχανών, οχημάτων  κ.α..

Το 1998 οι Αφοί Τσουλκανάκη ονομάζουν την εταιρεία ΜΕΤΚΕ, Μεταλλικές Κατασκευές Έβρου η οποία γίνεται Α.Ε. και επεκτείνονται με την κατασκευή του νέου Βιομηχανικού Εργοστασίου στο Διδυμότειχο.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΜΕΤ.ΚΕ Μεταλλικά κτίρια, προκατασκευές, αγροτικά μηχανήματα

Η ΜΕΤΚΕ Α.Ε. κατασκευάζει έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επεκτείνει τον εξοπλισμό της με νέα και σύγχρονα μηχανήματα.

Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική πορεία της και έχει πετύχει να βρίσκεται στην λίστα των σημαντικότερων κατασκευαστικών βιομηχανιών της χώρας.

Μεταλλικά κτίρια, προκατασκευές, αγροτικά μηχανήματα
Μεταλλικά κτίρια, προκατασκευές, αγροτικά μηχανήματα

Όραμά μας αποτελεί η διαρκής ανάπτυξη και βελτίωση της δυναμικής και οικονομικά σταθερής θέσης μας στην αγορά μέσω επενδύσεων ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού, έρευνας και ανάπτυξης.

Επικοινωνία:
2o Χλμ. Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας
Τ.Κ. 68300 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, Ν.ΕΒΡΟΥ
Τηλ.: +30 25530 24640
Fax: +30 25530 20055

Η ΜΕΤΚΕ Α.Ε. κατασκευάζει μεταλλικές κατασκευές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΜΕΤ.ΚΕ. Α.Ε

Ευχαριστούμε τη  ΜΕΤ.ΚΕ.  ΑΕ της οικογένεια Τσουλκανάκη στο Διδυμότειχο, για την χορηγία και την στήριξη της ΕΠΣ Έβρου, στον αγώνα της για την παραπέρα ανάπτυξη και ανάδειξη του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στο νομό Έβρου.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΜΕΤ.ΚΕ. Α.Ε