NEA UEFA Grassroots week 2021

UEFA Grassroots week 2021 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ UEFA Grassroots week 2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

UEFA Grassroots week 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Ακαδημιών UEFA Grassroots week 2021 στην Αλεξανδρούπολη στο προαύλιο χώρο, στη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Να ευχαριστούμε όλες τις ακαδημίες του Νοτίου Έβρου και τους υπεύθυνους αυτών, τους προπονητές, τους παράγοντες των ακαδημιών αυτών όπως επίσης και το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που είναι πάντα δίπλα μας και συμμετείχε στη διοργάνωση αυτή.

Όλη η διοργάνωση γινόταν υπό την επίβλεψη του υπευθύνου της ΕΠΟ κ. Κυρανούδη Αγγελου.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρδόλη, τους οποίους και ευχαριστήσουμε.

Στα μάτια των μικρών παιδιών μας είδαμε την δίψα που έχουν για το ποδόσφαιρο που μετά από 2 χρόνια εγκλεισμού, ξαναεπιστρέψαμε σε αυτό που αγαπάμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό.

Για μας ήταν στόχος η επανεκκίνηση μετά από έναν χρόνο των Ποδοσφαιρικών αγώνων, και επίσημα να ξεκινήσει με μια επιτυχημένη διοργάνωση όπως το Grassroots week 2021.

Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία της Α και Β κατηγορίας, όλους τους παράγοντες και τους διαιτητές που ξεκίνησαν τους αγώνες, να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και το κάθε σωματείο να επιτύχει τους στόχους του.