Υποδομές

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος»

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος»

Ευχαριστούμε τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «Ρήσος» και τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Λεβέντη για αμέριστη βοήθεια και στήριξη στην αθλητική εκδήλωση «Hello Football Friend» που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Έβρου.

Ο εξαίρετος επιστήμονας και φίλος μας Χρήστος Λεβέντης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και η βοήθειά του ήταν πολύτιμη.

Φίλε Χρήστο, σε ευχαριστούμε θερμά, εσένα, τα στελέχη και τα μέλη του  Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας «Ρήσος» για τη βοήθειά σας.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου


 

 

Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος»

https://www.facebook.com/pasorestiadasrisos/

Τηλέφωνο: 6937373002

email:  pasorestiadas@hotmail.com

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας ”Ρήσος”δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης,άθλησης και διασκέδασης για τον σύγχρονο άνθρωπο,δημιουργία πιο φιλικών πόλεων και στην αντιμετώπιση των Περιβαλλοντικών Προβλημάτων.
 
Μπροστά λοιπόν στην πρόκληση αυτή ο Π.Α.Σ Ορεστιάδας ευελπιστεί στην ενεργή συμμετοχή κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη,ώστε να αναπτύξει μια δέσμη δραστηριοτήτων,αθλητικών,εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών πάνω σε θέματα ποδηλασίας. Στόχος μας η διάδοση της ποδηλασίας στην ακριτική μας πόλη.
 
Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/pasorestiadasrisos/
 
Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος»