ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Αγροσύμβουλος | Ματιά στο μέλλον

H ΑΓΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΚΕ στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους και μελετητές με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική ευσυνειδησία. Η επιστημονική κατάρτισή τους, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα λειτουργιών προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Η διαρκής ανοδική της πορεία βασίζεται στο ικανό, καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης (δασολόγοι, γεωπόνοι, περιβαλλοντολόγοι κλπ) και στους  εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες της.
Τόσο οι ιδρυτές όσο και η επιστημονική ομάδα της, διαθέτουν τον αναγκαίο ενθουσιασμό αλλά και την κατάλληλη εξειδίκευση σε συνδυασμό με την αρτιότητα των μέσων, με άμεση συνέπεια να εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αποδοτικότητας, γεγονός που αντανακλά την πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης.

Αγροτική Ανάπτυξη
Επιχειρηματικότητα
Εκπαίδευση
Περιβάλλον

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ : 25520 26500
Τηλ : 25550 22500

FAX : 25520 26504

 

Ηφαίστου 22
Ορεστιάδα

Δημοκρίτου 38
Φέρες

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Αγροσύμβουλος ΙΚΕ και προσωπικά τους Ποτουρίδη Σίμο και Βαβία Σταύρο για την χορηγία και άμεση υποστήριξή τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Σταύρο και Σίμο να είστε βέβαιοι πως η ενεργή συμπαράστασή σας θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και θα μας φέρει πιο κοντά στους σκοπούς μας.