ΖΕΝΟΠ – ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ – Χορηγός Πρωταθλημάτων Ανάπτυξης & Υποδομών

ΖΕΝΟΠ - ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - Χορηγός Πρωταθλημάτων Ανάπτυξης & Υποδομών

Το κοσμηματοπωλείο ΖΕΝΟΠ, παρουσιάζει μεγάλη ιστορία στην πόλη του Διδυμοτείχου για περισσότερα από 90 χρόνια.

Τα μοναδικά του κοσμήματα βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα, αφού αποτελούν είτε τις  πιο μοντέρνες προτάσεις της αγοράς, είτε σε κλασικά διαχρονικά κομμάτια που ικανοποιούν κάθε γούστο και απευθύνονται σε καλαίσθητους αγοραστές κάθε οικονομικής δυνατότητας.

ΖΕΝΟΠ - ΩΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - Χορηγός Πρωταθλημάτων Ανάπτυξης & Υποδομών

Ευχαριστούμε το κοσμηματοπωλείο ΖΕΝΟΠ στο Διδυμότειχο για την ευγενική χορηγία και υποστήριξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών & Ανάπτυξης  της ΕΠΣ Έβρου.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ζενοπ διδυμότειχο
Κοσμήματα ΖΕΝΟΠ
βέρες ζενοπ διδυμοτειχο

Κοσμήματα
Μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων στο ΖΕΝΟΠ θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην διάθεση σας ή το κόσμημα που θα σημαδέψει την πιο ξεχωριστή ημέρα τις ζωή σας, για τον αρραβώνα σας το γάμο σας, τα βαφτίσια του παιδιού σας, ή την επέτειο σας. Διαθέτουμε όλες τις εταιρείες και τους καλύτερους σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα!

Ρολόγια
Στο ΖΕΝΟΠ διαθέτουμε ρολόγια ανδρικά και γυναικεία σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων που θα κερδίσουν ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς! Επισκεφτείτε μας και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα ρολογιών πολλών επώνυμων οίκων πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!!!

Βέρες
Αν αναρωτιέστε ποιές είναι οι ιδανικές βέρες για εσάς ορίστε κάποιες συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες:
– Ο τρόπος ζωής σας, ο τρόπος ντυσίματος, η δουλειά σας, το παρουσιαστικό σας και φυσικά το προσωπικό σας στυλ θα επηρεάσουν την επιλογή σας…