ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Principal Κτήμα Δεξιώσεων – Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Ο Principal Πολυχώρος Εκδηλώσεων βρίσκεται λίγο έξω από την Ορεστιάδα, στο 2ο χλμ προς Καβύλη και έχει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση από την Εγνατία Oδό.

Οι εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται σε οικόπεδο 10.000 τμ. με εξωτερική πισίνα όπως κι ένας εσωτερικός χώρος με υπέροχο διάκοσμο, χωρητικότητας 1000 ατόμων, είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν με απόλυτη επιτυχία τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής.

Principal Κτήμα Δεξιώσεων - Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Tο άνετο παρκινγκ και το προσωπικό μας, θα φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα των προσκεκλημένων σας, ενώ ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, έχει κατασκευαστεί και για τους μικρούς μας φίλους.

Ο εσωτερικός αλλά και ο εξωτερικός χώρος μας μπορεί να διατεθεί για εταιρικά γεύματα ή κάθε άλλη επαγγελματική σας εκδήλωση.
Προτείνουμε εξαιρετικές λύσεις, διαμορφωμένες στις δικές σας εταιρικές ανάγκες και για την κοπή της πίτας σας.

Οι αίθουσες μας αλλά και ο προαύλιος χώρος προσφέρουν ηχητική κάλυψη και είναι πλήρως εξοπλισμένες τεχνολογικά, ώστε να πλαισιώνουν άρτια κάθε σας εκδήλωση.

Το Principal αποτελεί το ιδανικό μέρος, για να κάνετε ένα ονειρεμένο παιδικό πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους. Ευφάνταστες προτάσεις, προσαρμόζονται στις επιθυμίες των μικρών μας φίλων! Διοργάνωση και φιλοξενία αποκριάτικων χωρών.