ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Γήπεδα Ποδοσφαίρου Lifepark

Γήπεδα Ποδοσφαίρου Lifepark

Τα γήπεδα ποδοσφαίρου Lifepark λειτουργούν από το 2007 στο 1ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Παλαγίας. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φίλους του ποδοσφαίρου, διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών σε άριστες εγκαταστάσεις και στις καλύτερες τιμές.

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου: ένα γήπεδο 9×9 και ένα γήπεδο 8×8. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούν να χωριστούν σε τρία μικρότερα γήπεδα 5×5 και 6×6.

H Ακαδημία Ποδοσφαίρου i-Soccer δημιουργήθηκε βάσει της επιστημονικής μεθοδολογίας iSoccer η οποία είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και συνεργασίας παικτών, προπονητών, αναπτυξιακών παιδοψυχολόγων και επιστημόνων πληροφορικής, από το Πανεπιστήμιο Stanford, ΗΠΑ.

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου Lifepark διεξάγονται τουρνουά μικρής διάρκειας και πρωταθλήματα χειμώνα 5×5 και 8×8 με πλούσια δώρα στις τρεις πρώτες ομάδες.
Δήλωσε την ομάδα σου σε μία από τις διοργανώσεις του Lifepark και διασκέδασε μαζί μας.

Η ομάδα σου είναι έτοιμη για παιχνίδι αλλά δεν έχετε αντίπαλο; Το Lifepark έχει τη λύση!
Επικοινώνησε μαζί μας, ενημέρωσε μας ποια ημέρα και ώρα θέλετε να παίξετε και ποια είναι η δυναμικότητα της ομάδας σου και θα αναλλάβουμε εμείς να σου βρούμε αντιπάλους στο ίδιο επίπεδο!
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΜΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ EMAIL